За Нас

История на фирмата

Л И А ВЕЙП ЕООД Стартира дейност през 2010г. От самото начало следваме високи стандарти по отношение на производството, дистрибуцията и обслужването на нашите клиенти.

След натрупания опит и преминаване на производството ни на следващо ниво, ние продължаваме да гарантираме за качеството на продуктите си като следваме стриктно разработените технологични процедури, работим единствено със сертифицирани европейски и американски доставчици и производители на суровини и проверяваме всяка произведена партида в акредитирани независими лаборатории.

След години опит, днес можем да Ви предложим широка гама от висококачествени вейпинг продукти:
Никотинови течности, Шейк и Вейп, Flavor shot

Съобразени с предпочитанията на клиентите и местните регулации.

DIY продукти

за клиентите които предпочитат сами да композират течността която изпаряват – концентрирани аромати, никотинови шотове и безникотинови бази с най-високо качество.

Богата гама от аромати

от класически тютюневи и стандартни плодови аромати подходящи за ежедневно изпаряване до по- комплексни десертни аромати по оригинални авторски рецепти.

Л И А ВЕЙП ЕООД предлага лоялно партньорство, коректно отношение и индивидуални условия към всеки един наш партньор. Може да бъдем Ваш партньор ако:
- желаете да дистрибутирате продуктите с нашите търговски марки, включително и ексклузивно за вашия регион
- желаете да произвеждаме вашия продукт с ваша търговска марка
- желаете да създадем нов продукт по ваш дизайн

В какво вярваме

”Изпаряването на електронни цигари е 95% по-безвредно от пушенето на тютюневи изделия.” - Public Health England

Използваме електронни цигари от над 10 години и виждаме предимствата на изпаряването пред пушенето на тютюн от личен опит, което ни кара да вярваме в нашите продукти като една по-безвредна алтернатива на пушенето с потенциал да помогне на хиляди хора. Това в което не вярваме е предлагането на продуктите ни на непълнолетни: Нашите продукти са предназначени само и единствено за пълнолетни пушачи и не трябва да се рекламират, продават или използват от непълнолетни.

Никога не е твърде късно да се откажете от тютюнопушенето